Overslaan en naar de inhoud gaan

Assistentiewoningen The Village - Ten Kerselaere

Heist-op-den-Berg

Assistentiewoningen The Village bieden alle comfort om zorgeloos en zelfstandig te kunnen wonen. De woning is ingericht met 1 of meerdere slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een aangename living en een kitchenette. U geniet de hoogst mogelijke privacy in uw eigen flat. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk ingericht.

De assistentiewoningen zijn gelegen in een groene, rustige omgeving in de onmiddellijke nabijheid van het wandelbos en centrum. Winkels, horecazaken, de wekelijkse markt of openbaar vervoer zijn op wandelafstand vlot bereikbaar voor iedereen.
Voldoende parking is aanwezig, ook voor bezoekers.

Aanbod van zorg en ondersteuning

De flats zijn voorzien van een mobiel noodoproepsysteem waarmee u 24u/24u, 7/7 dagen beroep kunt doen op professionele hulp bij een noodgeval.

De service bepaalt u zelf, van uitsluitend huur tot en met de all-in formule met thuiszorg. Volgende diensten worden aangeboden: aangepast vervoer, boodschappendienst, poetsdienst, sociaal dienstbetoon, kapper, pedicure, fitness, dagelijkse verzorging, verpleegkundige zorgen, ondersteuning in het revalidatieproces, verwenbaden, deelnemen aan buurtactiviteiten, activiteiten van het lokaal dienstencentrum, ...
In het restaurant kan u genieten van een warme maaltijd of een drankje.

Contact

Assistentiewoningen The Village
Kerselaarlaan 19
2220 Heist-op-den-Berg

015 22 88 88
thevillage [at] emmaus.be

Alle werkdagen bereikbaar van 08:00u tot 16:30u