woonzorghuis Ten Kerselaere

Nieuws


Jobdate

6 juli 2022

Op 6 juli 2022 van 12u00 - 14u00 en van 19u00 - 21u00 organiseert Woonzorg emmaüs een jobdate in de 5 woonzorghuizen. 
Je nieuwe collega's en bewoners staan klaar om  je te verwelkomen en we nemen onze tijd om je te informeren over de werking van ons woonzorghuis en het kleinschalige genormaliseerd wonen. 
We geven jou alle mogelijke informatie voor de zorg én niet-zorg beroepen. 

Indien gewenst zoeken we samen met jou naar een nieuwe opleiding. 

Kom gerust langs in onze voorzieningen. We voorzien een hapje, tapje en leuke attentie voor elke deelnemer. 

-wzh Ambroos - Muizenstraat 66 te Hofstade (Zemst)
- wzh De Buurt - Kermisplein 9 te Zoersel
- wzh Hof van Arenberg - Rooienberg 9 te Duffel
- wzh Sint-Jozef - Kruizemunt 15 te Wommelgem
- wzh Ten Kerselaere - Boonmarkt 27 te Heist-op-den-Berg

Covid-19 maatregelen

Cera ondersteunt Het Lezerscollectief en Expertisecentrum Dementie Vlaanderen voor het organiseren van samenleessessies op twaalf nieuwe leesplekken. Samen leiden we nieuwe leesbegeleiders op. Zij organiseren jaarlijks minstens vijftien samenleessessies in woonzorgcentra, centra voor dagverzorging of -opvang in Vlaanderen en Brussel. Zo maakt Cera ook lokaal het verschil via warme en zorgzame buurten. 

In een zorgzame buurt…

zijn de voorwaarden vervuld opdat mensen, ongeacht leeftijd en grote of kleine ondersteuningsbehoeften op meerdere levensdomeinen, comfortabel in hun woning of vertrouwde buurt kunnen (blijven) wonen. Het is een buurt waar jong en oud samenleven, waar mensen zich goed en geborgen voelen, waar levenskwaliteit centraal staat, waar bewoners elkaar kennen en helpen, waar personen en gezinnen met grote en kleine ondersteuningsnoden ondersteuning krijgen en waar diensten en voorzieningen toegankelijk en beschikbaar zijn.