Jobdag 26 juni 2022

Werken in een wervelende buurt!

Wervelend, omdat WZC De Buurt haar "muren" wil afbreken. Samen met onze bewoners en zorgmedewerkers gaan we meewerken aan het project Zorgzame Buurten. Hiermee willen we het welzijn van de hele buurt verbeteren. 

Kom dit voelen, proeven en meemaken op zondag 26 juni in de namiddag want dan wordt het startschot gegeven met een heus Buurtfeest! Iedereen is welkom,  jong en oud en voor ieder wat wils: van springkasteel en volksspelen, over ambiance door de harmonie, de fanfare en DJ Teun, tot de culinaire geneugten van hamburgers of pannenkoeken en dranken. 

Maar De Buurt is ook wervend voor het zorgpersoneel. Wil jij mee deel uitmaken van ons team, kom dan naar onze jobstand tijdens dit Buurtfeest. Onze stand is reeds open vanaf 11u; geen nood dus als je nog wil eten want het nodige wordt voorzien. Laat je gegevens achter, doe een sollicitatiegesprek of wil je een rondleiding, het kan allemaal. 

Wij voorzien alvast een verrassing voor jou! Schrijf je op voorhand in via ikwerkgraagvoorouderen [at] emmaus.be en je verrassing zal nog groter worden. 

Jij komt toch ook?!