Overslaan en naar de inhoud gaan

Emmaüs bestaat 25 jaar!

Dat kunnen we niet zonder slag of stoot laten voorbij gaan. Daarom maakte Emmaüs enkele leuke vlogs. Voor Woonzorg werd Winny, een zorgkundige van De Buurt, gevolgd. Dat resulteerde in dit filmpje waarin enkele bewoners ook een prominente rol kregen. 

Zeker de moeite waard om eens te bekijken dus. 

barbecue

Ma-de-liefste

Wij vieren onze mama's!

Naar jaarlijkse traditie vieren we onze mama's met Ma-de-liefste. Ook dit jaar steken we de barbecue aan voor een gezellige namiddag. In de week van 8 augustus zal op elke woning een heus barbecuefeest plaatsvinden voor bewoners en familieleden. 

De BBQ's gaan door op volgende momenten: 

  • Dinsdag 8 augustus: Jukschot
  • Woensdag 9 augustus: Kievit
  • Donderdag 10 augustus: Einhoven
  • Vrijdag 11 augustus: Liefkenshoek

We starten met een aperitief en 2 hapjes om 12.00 uur. Aansluitend openen we het saladebuffet en als afsluiter voorzien we een lekkere Dame Blanche. De kostprijs voor familieleden bedraagt 30 euro voor 2 stukken vlees of 32 euro voor 3 stukken vlees, inclusief wijn en water. Voor onze bewoners wordt er geen meerprijs aangerekend en hoeft u niet in te schrijven. 

Wil je hieraan deelnemen? Dan dien je in te schrijven vòòr 14 juli 2023. Dit kan via de.buurt [at] emmaus.be

Uw persoonlijke kost kan afgerekend worden aan het onthaal of via overschrijving op rekening van Emmaus VZW - De Buurt BE64 7310 2000 9152 met vermelding: BBQ "naam bewoner" en aantal ingeschreven personen. 

 

Feest

10-jarig bestaan WZC De Buurt

Vieren jullie mee?

Dit jaar bestaat WZC De Buurt 10 jaar en dat kunnen we niet zonder een feest laten passeren. Het laatste weekend van september zal een heus feestweekend worden. We starten op vrijdag 29 september met mosselen en vidé voor onze bewoners en familie. Op zaterdag kan ons personeel de benen losgooien op de dansvloer tijdens het personeelsfeest. Eindigen doen we op zondag met een brunch voor onze bewoners, familieleden en sympathisanten. 

Hou zeker onze website in de gaten voor meer informatie!