Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom

Welkom bij Ambroos!

Bezoekdagen - rondleiding

Elke 2e en 4e dinsdag van de maand

Tijdens de maandelijkse bezoekdagen bieden we een rondleiding aan van een uur om kennis te maken met onze werking. U krijgt de kans om een kamer op één van de woningen te bezichtigen, net als het dagverzorgingscentrum en een assistentiewoning. We proberen een antwoord te geven op al uw vragen en na afloop is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op de wachtlijst.

Om deel te nemen aan de rondleiding dient u vooraf in te schrijven. Dat kan via mail naar Elien.verbruggen [at] emmaus.be of telefonisch 015/47.58.88

Meer info in onderstaand document "info en data rondleiding"

Snacks in de cafetaria

Elke 3e woensdag van de maand 14u-17u

Elke 3e woensdag van de maand zorgt een woning voor een overheerlijke snack in onze cafetaria: pannenkoeken, smoutenbollen, wafels, ijsjes, taart, ... Elke maand is er wel een andere lekkernij waar je van kan komen smullen.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen: bewoners, families, buren, ... De ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te komen maken met ons huis!

praatcafe dementie 2024

Praatcafé dementie Zemst

dinsdag 5 maart

Wil je meer te weten komen over dementie? Wil je je verhaal kwijt? Wil je weten hoe anderen er mee omgaan? Kom dan naar het praatcafé dementie op dinsdag 5 maart. Het thema van deze editie is ‘Wat is dementie?’ door psychologe Hilde Vanderlinden.

Een praatcafé dementie is een bijeenkomst voor familieleden van personen met dementie, personen met dementie zelf en andere geïnteresseerden. Na de toelichting van een deskundige rond een bepaald thema is er altijd ruimte voor vragen en nabespreking.

Praktisch:

Dinsdag 5 maart om 19.30 uur in WZC Releghem. Deelname is gratis en je hoeft op voorhand niet in te schrijven. Meer info: www.zemst.be/praatcafes-dementie