Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom

Welkom bij Ambroos!

fototentoonstelling

Fototentoonstelling

Hand in hand, Samen mens - Anders kijken naar dementie

We nodigen u van harte uit op de opening van de fototentoonstelling "Hand in hand, Samen mens - Anders kijken naar dementie" op dinsdag 21 mei van 15u-18u in onze cafetaria.

De tentoonstelling draait om emotie en beleving. Het is het resultaat van een unieke samenwerking met de scholen COLOMAplus en Ursulinen Mechelen. Samen willen we bijdragen tot een positieve beeldvorming van ouderen met dementie.

Praktisch: ontvangst om 15u met een hapje en een drankje met kans op ontmoeting en napraten met de initiatiefnemers. Toegang is gratis maar we zijn blij met elke vrijwillige bijdrage om de activiteiten van het welzijnsteam van Ambroos te ondersteunen. Vanaf 22 mei zijn de foto's te bezichtigen in de centrale gangen van Ambroos.

Bezoekdagen - rondleiding

Elke 2e en 4e dinsdag van de maand

Tijdens de maandelijkse bezoekdagen bieden we een rondleiding aan van een uur om kennis te maken met onze werking. U krijgt de kans om een kamer op één van de woningen te bezichtigen, net als het dagverzorgingscentrum en een assistentiewoning. We proberen een antwoord te geven op al uw vragen en na afloop is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op de wachtlijst.

Om deel te nemen aan de rondleiding dient u vooraf in te schrijven. Dat kan via mail naar Elien.verbruggen [at] emmaus.be of telefonisch 015/47.58.88

Meer info in onderstaand document "info en data rondleiding"

Snacks in de cafetaria

Elke 3e woensdag van de maand 14u-17u

Elke 3e woensdag van de maand zorgt een woning voor een overheerlijke snack in onze cafetaria: pannenkoeken, smoutenbollen, wafels, ijsjes, taart, ... Elke maand is er wel een andere lekkernij waar je van kan komen smullen.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen: bewoners, families, buren, ... De ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te komen maken met ons huis!