Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom

Welkom bij Ambroos!

Activiteitenmarkt

Werelddag Dementie

Activiteitenmarkt - 21 september 2023

Hand in hand,  samen mens
Anders kijken naar dementie

Activiteitenmarkt voor mensen met dementie met de focus op wat wél nog kan: 
Volksspelen, duofietsen, muziek maken, portretfoto's, herinneringen ophalen, wensboom, ... 

Wees welkom op deel te nemen tussen 10u00  - 11u30 en 13u30 - 15u30

Bezoekdagen - rondleiding

Elke 2e en 4e dinsdag van de maand

Tijdens de maandelijkse bezoekdagen bieden we een rondleiding aan van een uur om kennis te maken met onze werking. U krijgt de kans om een kamer op één van de woningen te bezichtigen, net als het dagverzorgingscentrum en een assistentiewoning. We proberen een antwoord te geven op al uw vragen en na afloop is er ook de mogelijkheid om in te schrijven op de wachtlijst.

Om deel te nemen aan de rondleiding dient u vooraf in te schrijven. Dat kan via mail naar Elien.verbruggen [at] emmaus.be of telefonisch 015/47.58.88

Meer info in onderstaand document "info en data rondleiding"

Snacks ijsjes

Snacks in de cafetaria

Elke 3e woensdag van de maand 14u-17u

Elke 3e woensdag van de maand zorgt een woning voor een overheerlijke snack in onze cafetaria: pannenkoeken, smoutenbollen, wafels, ijsjes, taart, ... Elke maand is er wel een andere lekkernij waar je van kan komen smullen.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen: bewoners, families, buren, ... En misschien wel de ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te komen maken met ons huis.

praatcafe 2023

Praatcafé dementie Zemst

dinsdag 3 oktober 2023 om 19u30

Op dinsdag 3 oktober juni staat er opnieuw een praatcafé dementie op de planning. Deze avond zal doorgaan in WZC Zonnesteen in Zemst

Het thema van de avond is "Heeft het nog zin dat ik langsga?". We ontvangen die avond Katja Van Goethem als gastspreker, expert dementie. Na haar deskundige uitleg is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Het praatcafé start om 19u30. Inkom is gratis en inschrijving vooraf is niet nodig. Er worden geen aanwezigheids- of vormingsattesten uitgereikt.