Overslaan en naar de inhoud gaan

Woonzorgcentrum - Ambroos

Hofstade (Zemst)

Indien de zorg thuis zwaar wordt of het huis niet langer aangepast is aan de verhoogde nood aan zorg, dient men op zoek te gaan naar een aangepast permanent verblijf.

Ambroos is een multifunctioneel woonzorghuis voor en biedt onderdak aan 95 vaste bewoners. Het gebouw bestaat uit 2 verdiepingen en 6 woningen met maximum 17 bewoners.
In het residentiële gedeelte zijn zowel ouderen met een lichamelijke problematiek als met dementie welkom. Beide doelgroepen beschikken over kleine huiselijke en herkenbare leefruimtes. Elke leefgroep heeft een eigen kookeiland, eet- en zitruimte en moderne badkamer met hydromassagebad. Alle kamers zijn voorzien van een ruime sanitaire cel met douche.

Onze medewerkers hechten veel belang aan persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Zij bieden zorg en ondersteuning op maat. Een multidisciplinair team bewaakt dag en nacht de zorgpermanentie. 

Ambroos kenmerkt zich door de kleinschalige opzet en de warme, vriendelijke sfeer. Familie en bezoek kan steeds bij u langskomen wanneer u dit wenst.

Het totaalpakket

In het woonzorgcentrum kan u genieten van:

- Medische en verpleegkundige verzorging
- Persoonlijke verzorging
- Begeleiding en ondersteuning door kinesisten, logopedisten en ergotherapeuten
- Maaltijden en dranken
- Individuele zinvolle dagbesteding en groepsactiviteiten 
- Psychosociale ondersteuning
- Levensbeschouwelijke begeleiding
- Sociale contacten
- Begeleiding bij een voorafgaande zorgplanning

Contact

woonzorghuis Ambroos
Muizenstraat 66
1981 Hofstade (Zemst)

015 47 58 88
ambroos [at] emmaus.be

Alle werkdagen bereikbaar van 08:00u tot 16:30u