Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsreceptie en talentenbeurs

Donderdag 18 januari stond onze nieuwjaarsreceptie en talentenbeurs op de agenda.  Het was een groot succes, gezellig samen-zijn met een glaasje bubbels en vele talenten die getoond werden. Van zelfgemaakte kunstwerken tot een dj-sessie en Oekraïense dansshow, voor elk wat wils dus!

Pannenkoeken buurtfeest

Wat een warm geslaagd buurtfeest vandaag in ons Lokaal Dienstencentrum De Wimilingen. De pannenkoeken werden gesmaakt! 

Dikke dankjewel aan alle vrijwilligers voor de hulp!

Filmontbijt

Het filmontbijt was een succes! De deelnemers genoten van een lekker ontbijtje en een goede film. Perfect om de dag te starten!

Kookworkshop

Vandaag op de planning van het lokaal dienstencentrum: een kookworkshop. De deelnemers amuseerde zich terwijl ze samen iets lekkers maakten. 

Buurtbabbelbar

Marleen en Hannelore trokken er op uit met de buurtbabbelbar. Samen met alle buren een koffietje drinken en een babbel slaan om zo elkaar beter te leren kennen.. beter kan toch niet? Onze buurtbabbelbar is een groot succes, en de buren zijn zeer blij dat ze eens kunnen netwerken met ons! 

Buurtfeest

Op 25/06 organiseerde het lokaal dienstencentrum een gezellig buurtfeest voor alle bewoners rondom Sint-Jozef. Iedereen was welkom voor een gezellige babbel, een drankje en een versnapering. Er werd samen gebrainstormd over wat de bewoners missen in de buurt en wat hier een meerwaarde zou zijn om iedereen van de buurt in contact te brengen met elkaar. Een succesvolle eerste editie!