Overslaan en naar de inhoud gaan

Petanque toernooi

9 juli 2024

De verbroedering tussen de 3 Wommelgheemse woonzorgcentra wordt verdergezet!

Voor de aftrap van een reeks aan gedeelde activiteiten begonnen we vandaag met een thuismatch: een petanquetoernooi in Sint Jozef!

 

Familiedag

29 juni 2024

Wat een superfijne familiedag hebben wij gehad!

Zonovergoten en fijn gezelschap!

Iedereen een dikke merci om langs te komen!

Lentekriebels

Lente 2024

Onze bewoners genoten volop van de lente! Van leuke zonnige wandelingen en

picknicks tot het maken van confituur en bloemstukken.. Voor elk wat wils! 

Galerij 't Kallement

28 mei 2024

Vandaag was het weer zover! We konden genieten van een aperitiefconcert en vernissage tentoonstelling.

Ditmaal was het Jazz concert verzorgd door Quartier swing en de tentoonstelling van Christine Wittoeck. Haar werken zijn nog te bewonderen tot eind juni in onze cafetaria. 

Kom zeker eens een kijkje nemen!

Week van de valpreventie

24 april 2024

We gingen aan de slag met een Fitometer!  Binnen in het woonzorghuis deden de bewoners van de verschillende woningen de Fitometer. Want de boodschap is blijven bewegen om vallen te voorkomen!

Lente ontbijt

9 april 2024

Alle bewoners konden genieten van een heerlijk lente-ontbijt.

Al het lekkere ontbijt (en de overvloed aan koffiekoeken) konden ze zeker smaken!

Pasen

31 maart 2024

Vrolijk Pasen!

 Wij klinken  alvast een glaasje op een zalig Pasen!

Vrijwilligersfeest

27 maart 2024

Gisteren hebben we onze vrijwilligers in de bloemetjes gezet. Met een fijne filmvertoning en achteraf een heerlijk middagmaal. Dank u wel voor jullie inzet!

Bloemschikken

10 maart 2024

De lente is bijna in het land…. Onze bewoners gingen creatief aan de slag met mooie bloemen!

Valentijn

14 februari 2024

We vierden met onze bewoners Valentijn 2024 in de vorm van Vriendendag! Zo kreeg iedereen de kans om zijn/haar vriend in de watten te leggen.

Carnavalbal

15 februari 2024

We vierden carnaval samen met de bewoners. Het was 1 groot feest met een schitterend optreden vol Nederlandstalige klassiekers! 

Zowel bewoners als personeel waren vol enthousiasme en feestvreugde!

Kerstfeestjes

28 december 2023

In al onze woningen vierden de bewoners een gezellige kerst en een prettig samenzijn . Dit met toffe muziek en lekkere versnaperingen. Kortom een gezellig samen zijn! Perfect om het jaar zo samen af te sluiten!

Kerstmarkt

13 december 2023

We hebben weer een hele fijne editie van de kerstmarkt mogen meemaken dit jaar. Hier enkele sfeervolle foto’s om mee te genieten van deze gezellige dag!

Sinterklaasfeest

4 december 2023

We kregen hoog bezoek van sinterklaas en zwarte piet!  De bewoners, familieleden, personeelsleden en hun kindjes werden allemaal uitgenodigd voor het sinterklaasfeest! De kindjes werden verwend met een kadotje van de sint en natuurlijk ook met heel veel lekkers! Iedereen heeft enorm genoten van dit bezoek.. Jammer genoeg kon hij niet langer blijven want hij moest met zijn boot terug naar Spanje.. Maar we kijken al zeker uit naar zijn bezoek volgend jaar! 

Aperitiefconcert

26 november 2023

Zondag 26 november 2023 was het aperitiefconcert voor bewoners, bezoekers, buren,.. Als special guest trad VOCALIX op. Een spectaculaire voormiddag voor iedereen. Met dank aan Galerij 't Kallement voor de organisatie !

Pasta-avond

24 november 2023

De bewoners, familieleden en personeelsleden genoten van het leuke gezelschap en de lekkere pasta's die voorhanden waren. Op deze manier konden de familieleden de aandachtspersoon van hun familielid beter leren kennen. Iedereen was zeer positief! Met dank aan ons animatieteam om deze avonden in goede banen te leiden. 

Voorleesweek

22 november 2023

Op woensdag 22/11 kwamen de kindjes van de buurt voorlezen voor onze bewoners.  Dit viel erg in de smaak voor onze bewoners maar ook voor de kindjes zelf! Dit werd beantwoord met een volmondige "ja" om volgend jaar opnieuw te komen voorlezen.

Mosselsouper

16 oktober 2023

Bewoners en familieleden konden genieten van lekkere mosselen met frietjes en een glaasje wijn. Dankzij de vrijwilligers en ons personeel was ons eerste mosselsouper een groot succes! 

Wereld-dierendag

4 oktober 2023

Vandaag kregen onze bewoners bezoek van Jetje en Klaus, de hondjes van onze collega Marlies. De bewoners fleurden er helemaal van op! 

Wereld-Alzheimerdag

21 september 2023

Onze bewoners en personeel van de Groene woning genoten van een heerlijk ontbijtje voor deze speciale dag.

Pannenkoekenfestijn

12 september 2023

Onze bewoners genoten van vers gebakken pannenkoeken als avondmaal. Deze vielen erg in de smaak! 

Uitstap naar Oostende

31 augustus 2023

Onze bewoners en familieleden gingen op daguitstap naar Oostende. Ze vertrokken vroeg met de bus om daar te gaan genieten van de gezonde zeelucht en het lekkere eten. 

Tijd voor een BBQ!

25 augustus 2023

Al onze woningen genoten van een lekkere BBQ en een gezellige middag.  Er was een assortiment aan verse groentjes, vlees gebakken door onze chefkok Philippe  en natuurlijk het glaasje wijn niet te vergeten.. kortom alles om van de BBQ een groot succes te maken!