Overslaan en naar de inhoud gaan

Carnavalbal 2024

We vierden carnaval samen met de bewoners. Het was 1 groot feest met een schitterend optreden vol Nederlandstalige klassiekers! 

Zowel bewoners als personeel waren vol enthousiasme en feestvreugde!

Kerstfeestjes 2023

In al onze woningen vierden de bewoners een gezellige kerst en een prettig samenzijn . Dit met toffe muziek en lekkere versnaperingen. Kortom een gezellig samen zijn! Perfect om het jaar zo samen af te sluiten!

Kerstmarkt 2023

We hebben weer een hele fijne editie van de kerstmarkt mogen meemaken dit jaar. Hier enkele sfeervolle foto’s om mee te genieten van deze gezellige dag!

Sinterklaasfeest 2023

We kregen hoog bezoek van sinterklaas en zwarte piet!  De bewoners, familieleden, personeelsleden en hun kindjes werden allemaal uitgenodigd voor het sinterklaasfeest! De kindjes werden verwend met een kadotje van de sint en natuurlijk ook met heel veel lekkers! Iedereen heeft enorm genoten van dit bezoek.. Jammer genoeg kon hij niet langer blijven want hij moest met zijn boot terug naar Spanje.. Maar we kijken al zeker uit naar zijn bezoek volgend jaar! 

Aperitiefconcert

Zondag 26 november 2023 was het aperitiefconcert voor bewoners, bezoekers, buren,.. Als special guest trad VOCALIX op. Een spectaculaire voormiddag voor iedereen. Met dank aan Galerij 't Kallement voor de organisatie !

Voorleesweek 2023

Op woensdag 22/11 kwamen de kindjes van de buurt voorlezen voor onze bewoners.  Dit viel erg in de smaak voor onze bewoners maar ook voor de kindjes zelf! Dit werd beantwoord met een volmondige "ja" om volgend jaar opnieuw te komen voorlezen.

Pasta-avond

De bewoners, familieleden en personeelsleden genoten van het leuke gezelschap en de lekkere pasta's die voorhanden waren. Op deze manier konden de familieleden de aandachtspersoon van hun familielid beter leren kennen. Iedereen was zeer positief! Met dank aan ons animatieteam om deze avonden in goede banen te leiden. 

Tijd voor een BBQ!

Al onze woningen genoten van een lekkere BBQ en een gezellige middag.  Er was een assortiment aan verse groentjes, vlees gebakken door onze chefkok Philippe  en natuurlijk het glaasje wijn niet te vergeten.. kortom alles om van de BBQ een groot succes te maken! 

Uitstap naar Oostende

Onze bewoners en familieleden gingen op daguitstap naar Oostende. Ze vertrokken vroeg met de bus om daar te gaan genieten van de gezonde zeelucht en het lekkere eten. 

Pannenkoekenfestijn

Onze bewoners genoten van vers gebakken pannenkoeken als avondmaal. Deze vielen erg in de smaak! 

Wereld-Alzheimerdag

Onze bewoners en personeel van de Groene woning genoten van een heerlijk ontbijtje voor deze speciale dag.

Wereld-dierendag

Vandaag kregen onze bewoners bezoek van Jetje en Klaus, de hondjes van onze collega Marlies. De bewoners fleurden er helemaal van op! 

Mosselsouper

Bewoners en familieleden konden genieten van lekkere mosselen met frietjes en een glaasje wijn. Dankzij de vrijwilligers en ons personeel was ons eerste mosselsouper een groot succes!