Assistentiewoningen 't Kallement - Sint-Jozef

Wommelgem

Assistentiewoningen 't Kallement bieden alle comfort om zorgeloos en zelfstandig te kunnen wonen. De woning is ingericht met 1 of meerdere slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een aangename living en een kitchenette. U geniet de hoogst mogelijke privacy in uw eigen flat. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk ingericht.

De assistentiewoningen zijn gelegen in een groene, rustige omgeving in de onmiddellijke nabijheid van het centrum. Winkels, horecazaken, de wekelijkse markt of openbaar vervoer zijn op wandelafstand vlot bereikbaar voor iedereen.
Voldoende parking is aanwezig, ook voor bezoekers.

Aanbod van zorg en ondersteuning

De flats zijn voorzien van een mobiel noodoproepsysteem waarmee u 24u/24u, 7/7 dagen beroep kunt doen op professionele hulp bij een noodgeval.

De service bepaalt u zelf, van uitsluitend huur tot en met de all-in formule met thuiszorg. Volgende diensten worden aangeboden: 
boodschappendienst, sociaal dienstbetoon, kapper, pedicure, fitness, dagelijkse verzorging, verpleegkundige zorgen, ondersteuning in het revalidatieproces, verwenbaden, deelname aan buurtactiviteiten, activiteiten van het lokaal dienstencentrum, ...
In het restaurant kan u genieten van een warme maaltijd of een drankje.

Contact

Woonzorghuis Sint-Jozef
Assistentiewoningen 't Kallement
Kruizemunt 15
2160 Wommelgem

03 355 18 11
wzhsintjozef [at] emmaus.be

Alle werkdagen bereikbaar van 08:00u tot 16:30u