Overslaan en naar de inhoud gaan

Assistentiewoningen de Peerle - Hof van Arenberg

Duffel

Assistentiewoningen de Peerle bieden alle comfort om zorgeloos en zelfstandig te kunnen wonen. De woning is ingericht met 1 of meerdere slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een aangename living en een kitchenette. U geniet de hoogst mogelijke privacy in uw eigen flat. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk ingericht.

De assistentiewoningen zijn gelegen in een rustige omgeving in de onmiddellijke nabijheid van het centrum. Winkels, horecazaken, de wekelijkse markt of openbaar vervoer zijn op wandelafstand vlot bereikbaar voor iedereen.
Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen voorzien.

Aanbod van zorg en ondersteuning

De flats zijn voorzien van een mobiel noodoproepsysteem waarmee u 24u/24u, 7/7 dagen beroep kunt doen op professionele hulp bij een noodgeval.

De service bepaalt u zelf, van uitsluitend huur tot en met de all-in formule met thuiszorg. Volgende diensten worden aangeboden: aangepast vervoer, boodschappendienst, poetsdienst, sociaal dienstbetoon, kapper, pedicure, fitness, dagelijkse verzorging, verpleegkundige zorgen, ondersteuning in het revalidatieproces, verwenbaden, deelnemen aan buurtactiviteiten,...
In het restaurant kan u genieten van een warme maaltijd of een drankje.

Contact

Assistentiewoningen de Peerle
Stationsstraat 17-19
2570 Duffel

015 46 58 99
depeerle [at] emmaus.be

Alle werkdagen bereikbaar van 08:00u tot 16:30u